III Congrés Català de la Cuina

FORMACIÓ EN GASTRONOMIA I TURISME: FP + UNIVERSITAT, LA CLAU PER UN SERVEI DE QUALITAT TURÍSTICA

Data: 5 de novembre 2018

Horari: 09.30 a 14.00 h

Lloc de realització :

CENTRE DE CONVENCIONS CAMBRILS PARK BUSINESS & EVENTS

CAMBRILS PARK RESORT

Ubicació: Com arribar-hi?

Jornada adreçada a:

  • Alumnes d’Escoles d’Hoteleria i Turisme.
  • Alumnes universitaris vinculats en la comunicació, el turisme i la gastronomia.
  • Professionals del sector gastronòmic i turístic.

Omple el formulari d'INSCRIPCIÓ

Aforament limitat. Preu gratuït.

Programa     
09:00 - 09:30      Acreditacions
09:30 - 10:00   Inauguració de la jornada
10:00 - 11:30   Intervenció de tots els ponents. Aportacions professionals i personals. Projeccions de material digital
11:30 - 11:50   Pausa
12:00 - 13:30   Taula Rodona – Debat
14:00   Comiat



 




 

Relació de cuiners i professionals ponents.

Relació de cuiners i professionals ponents.

Eduard Xatruch, Restaurant Disfruta, Barcelona ** i Compartir, Cadaqués.

Vicent Guimerà, Restaurant L’Antic Molí *, Ulldecona.

Oriol Ivern, Restaurant Hisop *, Barcelona.

Montse Abellà, Restaurant Santceloni **, Madrid.

Xavi Ferraté, Restaurant La Bresca, Cambrils.

Mohamed Quauch, Restaurant El Terrat, Tarragona.

Ferran Cerro, FCrestaurant, Reus.

Sergi Palacin, The Alchemix  Restaurant gastro-cocktail bar, Barcelona

Roger Margalef, Responsable de sala del Resturant Compartir, Cadaqués

Jaume Solé, Chef executiu de PortAventura World

Jordi Ferré , Director Altafulla Mar Hotel, Altafulla

Albert Nel·lo, Director Camping Torre de la Mora - Altafulla

Laia Balada Fibla, Restaurant Casa Ramon, Alcanar

Raúl Vega Veiga, Vinícola Bodegas de Santo Tomás, Ensenada Baja California

Elisenda Villalta Fortín, Espai de Millora Enogastronomia – Patronat de Turisme Costa Daurada, Dipuatació de Tarragona

 

Moderador de l’acte: Xavier Grasset


Col·laboren: