III Congrés Català de la Cuina

L’OLI D’OLIVA A LA CUINA CATALANA

Data: 10 de desembre de 2018

Horari: 09.00 a 13.00 h

Lloc de realització :

Centre cultural Castell del Cambrer

Plaça del Castell, 4

Reus

Ubicació: Com arribar-hi?

Omple el formulari d'INSCRIPCIÓ

Aforament limitat. Preu gratuït.

Programa

09:00 Inauguració de la Jornada

Jesús Angla. Vicedegà de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV

Àngel Xifré. Director dels Serveis Territorials d’Agricultura al Camp de Tarragona

Montserrat Caelles. Regidora de Cultura i de Projecció de Ciutat, Ajunt. de Reus

09:30 Taula rodona: “La cuina de l’oli d’oliva: tradició i innovació”

Mai Martí . Restaurant La Giberga, Reus

Rosa Sanromà. Restaurant Sanromà, Castellvell de Camp

Xavi Ferraté. Restaurant La Bresca, Cambrils

Marta Domènech. Hostal Sport, Falset

Rosa Solà. Catedràtica de Medicina de la URV

 Moderadora: Noemí Rabassa. Professora de Màrqueting de la URV

 11:00 Descans

 11:30 Taula rodona: “Estratègies de valorització de l’oli d’oliva”

Josep Moragas. Unió Corporació Alimentària, Reus

Gonzalo Cambra. Cooperativa de Riudecanyes

Fernando Sarasa. Cooperativa de Cambrils

Ester Gomis. Ca Rosset, Vilallonga del Camp

Francesc Baiges. Cooperativa de Montbrió del Camp

Judit March. Olis Solé, Mont-roig del Camp

Montserrat Gelonch. DOP Siurana

 Moderador: Miquel Àngel Bové. Professor d’Economia de la URV:

 

Organitza: