L’OLI D’OLIVA A LA CUINA CATALANA
Data: 10 de desembre de 2018
Horari: 09.00 a 13.00 h
Lloc de realització :
Centre cultural Castell del Cambrer
Plaça del Castell, 4
Reus
Ubicació: Com arribar-hi?
Omple el formulari d'INSCRIPCIÓ
Aforament limitat. Preu gratuït.
Programa
09:00 Inauguració de la Jornada
Jesús Angla. Vicedegà de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV
Àngel Xifré. Director dels Serveis Territorials d’Agricultura al Camp de Tarragona
Montserrat Caelles. Regidora de Cultura i de Projecció de Ciutat, Ajunt. de Reus
09:30 Taula rodona: “La cuina de l’oli d’oliva: tradició i innovació”
Mai Martí . Restaurant La Giberga, Reus
Rosa Sanromà. Restaurant Sanromà, Castellvell de Camp
Xavi Ferraté. Restaurant La Bresca, Cambrils
Marta Domènech. Hostal Sport, Falset
Rosa Solà. Catedràtica de Medicina de la URV
Moderadora: Noemí Rabassa. Professora de Màrqueting de la URV
11:00 Descans
11:30 Taula rodona: “Estratègies de valorització de l’oli d’oliva”
Josep Moragas. Unió Corporació Alimentària, Reus
Gonzalo Cambra. Cooperativa de Riudecanyes
Fernando Sarasa. Cooperativa de Cambrils
Ester Gomis. Ca Rosset, Vilallonga del Camp
Francesc Baiges. Cooperativa de Montbrió del Camp
Judit March. Olis Solé, Mont-roig del Camp
Montserrat Gelonch. DOP Siurana
Moderador: Miquel Àngel Bové. Professor d’Economia de la URV: