III Congrés Català de la Cuina

Relació de cuiners i professionals ponents

Eduard Xatruch (esquerra) amb Oriol Castro i Mateu Casañas

Restaurant Disfruta, Barcelona ** i Compartir, Cadaqués.


Vicent Guimerà

Restaurant L’Antic Molí *, Ulldecona.


Oriol Ivern

Restaurant Hisop *, Barcelona.


Montse Abellà

Restaurant Santceloni **, Madrid.


Xavi Ferraté

Restaurant La Bresca, Cambrils.


Mohamed Quauch

Restaurant El Terrat, Tarragona.


Ferran Cerro

FCrestaurant, Reus.


Sergi Palacin

The Alchemix  Restaurant gastro-cocktail bar, Barcelona


Roger Margalef

Responsable de sala del Resturant Compartir, Cadaqués


Jaume Solé

Chef executiu de PortAventura World


Jordi Ferré

Director Altafulla Mar Hotel, Altafulla


Albert Nel·lo

Director Camping Torre de la Mora - Altafulla


Laia Balada Fibla

 

Restaurant Casa Ramon, Alcanar


Raúl Vega Veiga

 

Vinícola Bodegas de Santo Tomás, Ensenada Baja California


 

Elisenda Villalta Fortín

 

Espai de Millora Enogastronomia – Patronat de Turisme Costa Daurada, Diputació de Tarragona


 

Moderador de l’acte: Xavier Grasset