Relació de cuiners i professionals ponents
Eduard Xatruch (esquerra) amb Oriol Castro i Mateu Casañas
Restaurant Disfruta, Barcelona ** i Compartir, Cadaqués.
Vicent Guimerà
Restaurant L’Antic Molí *, Ulldecona.
Oriol Ivern
Restaurant Hisop *, Barcelona.
Montse Abellà
Restaurant Santceloni **, Madrid.
Xavi Ferraté
Restaurant La Bresca, Cambrils.
Mohamed Quauch
Restaurant El Terrat, Tarragona.
Ferran Cerro
FCrestaurant, Reus.
Sergi Palacin
The Alchemix Restaurant gastro-cocktail bar, Barcelona
Roger Margalef
Responsable de sala del Resturant Compartir, Cadaqués
Jaume Solé
Chef executiu de PortAventura World
Jordi Ferré
Director Altafulla Mar Hotel, Altafulla
Albert Nel·lo
Director Camping Torre de la Mora - Altafulla
Laia Balada Fibla
Restaurant Casa Ramon, Alcanar
Raúl Vega Veiga
Vinícola Bodegas de Santo Tomás, Ensenada Baja California
Elisenda Villalta Fortín
Espai de Millora Enogastronomia – Patronat de Turisme Costa Daurada, Diputació de Tarragona
Moderador de l’acte: Xavier Grasset