Entitats adherides
Per l'adhesió al Congrés enviï el model de carta d’adhesió adjunt, un cop signada, a: congrescataladelacuina@urv.cat
ENTITATS ADHERIDES
- Gremis, associacions i col·lectius de cuina i gastronomia:
Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona
Terra i Taula
Associació Santa Teca
Associació dels Cellers Singulars de la D.O. Tarragona
Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona - CoopCamp
- Consells Reguladors de DOP/IGP
Consell Regulador DOP Avellana de Reus
Consell Regulador DOP Siurana
Consell Regulador de la DOP Tarragona
Denominació d’Origen Conca de Barberà
Consell Regulador de la DO Catalunya
- Administració i Entitats Públiques:
Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus
Cambra de Comerç i Indústria de Valls
Agència de Promoció de ciutat ‘Reus Promoció’ de l’Ajuntament de Reus
Patronat Municipal de Turisme de Tarragona
Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Calafell
Regidoria de comerç i turisme de l'Ajuntament de Valls
Ajuntament de Salou
Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Consell Comarcal de l'Alt Camp
El Paisatge dels Genis
- Altres restaurants i elaboradors gastronòmics
Perimar 2004
Celler Mas del Botó
Cellers Blanch
Comercial Garrofa SOC. COOP. CAT. LTDA
Identitat Extra Virgin Olive Oil
Torclum
- Altres entitat
Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre
Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda
Fundació Mas Miró
Centre Picasso d'Horta de Sant Joan
Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla
Fundació Eurecats