III Congrés Català de la Cuina

Entitats adherides

Carta de Presentació

Per l'adhesió al Congrés enviï el model de carta d’adhesió  adjunt, un cop signada, a: congrescataladelacuina@urv.cat

Carta d'adhesió


ENTITATS ADHERIDES

- Gremis, associacions i col·lectius de cuina i gastronomia:

Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona

Terra i Taula

Associació Santa Teca

Associació dels Cellers Singulars de la D.O. Tarragona

Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona - CoopCamp

 

- Consells Reguladors de DOP/IGP

Consell Regulador DOP Avellana de Reus

Consell Regulador DOP Siurana

Consell Regulador de la DOP Tarragona

Denominació d’Origen Conca de Barberà

Consell Regulador de la DO Catalunya

 

- Administració i Entitats Públiques:

Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus

Cambra de Comerç i Indústria de Valls

Agència de Promoció de ciutat ‘Reus Promoció’ de l’Ajuntament de Reus

Patronat Municipal de Turisme de Tarragona

Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Calafell

Regidoria de comerç i turisme de l'Ajuntament de Valls

Ajuntament de Salou

Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Consell Comarcal de l'Alt Camp

El Paisatge dels Genis

 

- Altres restaurants i elaboradors gastronòmics

Perimar 2004

Celler Mas del Botó

Cellers Blanch

Comercial Garrofa SOC. COOP. CAT. LTDA

Identitat Extra Virgin Olive Oil

Torclum

 

- Altres entitats

Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda

Fundació Eurecat

Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla

Centre Picasso d'Horta de Sant Joan 

 

 

Organitza: