III Congrés Català de la Cuina

UN TERRITORI, QUATRE PRODUCTES I UNA CUINA

Data: Dilluns 1 d’abril de 2019

Horari: de 9.30 h a 14 h

Lloc de realització: Sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc.

Plaça Sant Francesc 2, 43400 Montblanc.

Ubicació: Com arribar-hi?

Aforament limitat. Preu gratuït.

Omple el formulari d’inscripció.

 

Programa:

09:30h   Inauguració de la Jornada

  • Il·lm. Sr. Josep Andreu, alcalde de Montblanc. 
  • Il·lm. Sr. Francesc Benet, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. 
  • Sr. Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona. 
  • Dra. Marta Nel·lo, degana de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili.

10:00h   Debat: «Un territori, quatre productes. Ens agradem?»

  • Montse Sánchez, productora d’all de Belltall. 
  • Josep Badia, productor de castanya de Vilanova de Prades. 
  • Eugeni Coll, productor de patata de Prades. 
  • Joan Cartanyà, productor de safrà de la Conca.     

       Moderadora: Isabel Acevedo, periodista especialitzada en gastronomia. 

11:00h   Pausa-cafè

11:30h  Taula rodona: «El paper de la cuina i el turisme en el futur de l’all, la castanya, la patata i el safrà »

  • Productors

◦     Montse Sánchez, productora d’all de Belltall. 

◦     Josep Badia, productor de castanya de Vilanova de Prades. 

◦     Eugeni Coll, productor de patata de Prades. 

◦     Joan Cartanyà, productor de safrà de la Conca. 

  • Cuiners

◦     Anna Pascual, del Molí del Mallol de Montblanc.

◦     Pep Trullols, de l’Hostal Colomí de Santa Coloma de Queralt. 

◦     Joan Bosch, de Can Bosch de Cambrils. 

  • Representants del sector turístic

◦     Toñi González, tècnica de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc.

◦     Teresa Helena Balcells, tècnica de turisme de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.

Moderadora: Isabel Acevedo, periodista especialitzada en gastronomia. 

13:30h Cloenda

Organitza: