El règim jurídic de l’atenció a la persona en matèria social

Com arribar-hi?

La Universitat Rovira i Virgili es troba a Tarragona

La jornada te lloc a l'Aula Magna del Campus Catalunya: Universitat Rovira i Virgili. Campus Catalunya, Avinguda Catalunya 35,43002 Tarragona

 En cotxe:

La xarxa viària està formada per les autopistes i autovies del Mediterrani (AP-7 i A7), del Nord (AP-2), la C-32 (Pau Casals), la T-11 i les carreteres nacionals que l'enllacen amb la resta de l'Estat (N-241, N-240 i N-340). En particular, la connexió amb Barcelona es pot realitzar tant per l'AP-7 com per la C-32. Ambdues són de pagament.

PARKING: Al Campus Catalunya de la URV, Tarifes: 1,10€/h (màxim import 11€).

 En autobús:

El centre de Tarragona disposa d'Estació d'Autobusos, situada molt a prop de la Facultat de Lletres de la URV. Té connexió diària amb Barcelona. Podeu consultar horaris en la web de mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

 En tren:

Tarragona té dues estacions. A la que està situada en el centre de la ciutat de Tarragona arriben els trens regionals i de llarg recorregut, a més de ser parada de la línia d'alta velocitat Euromed (Barcelona-Alacant) Es recomana fer els desplaçaments a peu o amb autobús urbà. També hi ha parada de taxis prop de l'estació. Pot consultar els horaris en www.renfe.com

La segona estació, la del Camp de Tarragona, acull la xarxa AVE, i està situada a uns dotze quilòmetres del centre de la ciutat. Cal preveure que el desplaçament fins a la ciutat es realitzarà amb autobús o en taxi. És recomanable compartir la despesa del taxi.