7è curs de Pediatria Pràctica

Comunicat Ajornament dates del curs

Comunicat 12/07/2021

Finalment la direcció ha decidit mantenir el seu format original del curs de dos diesdivendres 15 d'octubre (amb les sessions de tallers com a pre-curs al matí) i ponències a la tarda dissabte 16 d'octubre, amb les ponències fins al migdia, i també s'ha optat amb l'opció de retransmissió en streaming, per aquelles persones inscrites, que vulguin fer-ho de manera virtual.
 
LA RETRANSMISSIÓ EN STREAMING NO INCLOURÀ ELS TALLERS PRE-CURS.

Si us plau, reviseu el programa per a la vostra informació. Les noves inscripcions podran dur-se a terme a partir del dia 21 de juliol.Comunicat 3/05/2021

Benvolguts companys i companyes, 

Esperem que estigueu tots i totes bé. Ens alegrem comunicar-vos que després de molts mesos d’incertesa hem decidit posar data ferma al 7è curs de pediatria pràctica, 

Si la situació sanitària i les mesures del PROCICAT ho permeten, farem el curs el divendres 15 d'octubre d’aquest any 2021 a FiraReus. El format que volem oferir és el presencial, seguint les mesures de seguretat establertes i també es valora la retransmissió en línia de les ponències, per a totes aquelles persones inscrites que vulguin participar de manera virtual. Pel que fa els tallers, també es prendrà una decisió més endavant.

De moment us demanem que us anoteu la nova data a les vostres agendes!

Confiem en la vostra comprensió i ganes de participar al curs i us emplacem a la nova data tant esperada per totes i tots. 

Esperem comptar amb la vostra participació.

Salutacions, 

La Direcció del curs 

 


Comunicat 30/7/2020.

Benvolguts companys i companyes,

En primer lloc, desitgem que tots vosaltres esteu bé.

Com ja sabeu, amb l'aparició de la pandèmia de Covid-19 ens vàrem veure obligats a endarrerir la VII edició del curs de Pediatria Pràctica.

No obstant, el període de demora previst sembla insuficient degut als recents esdeveniments i la incertesa de la situació actual. Així doncs, i amb la ferma intenció de vetllar per la salut, ens veiem obligats a tornar a anul·lar la data prevista pel 7è Curs de Pediatria Pràctica, els dies 23 i 24 d'octubre d'aquest any 2020.

El Curs de Pediatria Pràctica ha pretès, des d’un inici, impartir una formació de caire eminentment pràctic i, per aquest motiu, no s’ha contemplat la possibilitat de realitzar la instrucció a distància, en un format online. 

Confiem en la vostra comprensió i us emplacem a la propera edició (*), que tindrà lloc durant el primer semestre del 2021. 

Esperem comptar amb la vostra participació. 

(*) Les inscripcions confirmades fins el 31/3/2020 es mantenen al 100% pel proper curs. Per qualsevol dubte al respecte, us preguem que contacteu amb la secretaria tècnica enviant un correu a congressos@fundacio.urv.cat.

Una salutació,

La Direcció del curs 


Comunicat 9/3/2020.

Benvolguda, benvolgut,

T’informem que ja tenim les noves dates per al 7è curs de pediatria pràctica. Serà el dies 23 i 24 d’octubre de 2020, a les instal·lacions de FiraReus.

Les inscripcions fetes i confirmades anteriorment, (també els tallers) son vàlides i no és necessari que tornis a fer cap altre tràmit.

En el cas que no pugueu assistir al curs a les noves dates, cal enviar la cancel·lació per escrit a congressos@fundacio.urv.cat abans del 5 d’octubre 2020.

Tingueu en compte que després d’aquesta data no es faran devolucions.


Comunicat 4/3/2020.

Davant la situació actual en relació amb l’epidèmia de coronavirus (Covid-19) i seguint les directrius marcades per les autoritats sanitàries, Ministeri de Sanitat, Departament de Salut, Organització Mèdica Col·legial i el Consell General d’Infermeria, la direcció del curs ha decidit ajornar el 7è Curs de Pediatria Pràctica previst pels dies 20 i 21 de març a les instal·lacions de Fira Reus.

Les noves dates del curs dependran de les directrius que vagin marcant les autoritats sanitàries.

Per tant, de moment no hi ha data definitiva per la realització del curs. Us mantindrem informats davant qualsevol canvi i la nostra pàgina web estarà actualitzada per la vostra informació.

Si al tenir les dates definitives del curs no és possible la teva assistència es farà la devolució de l’aportació de la inscripció de forma íntegra.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la secretaria tècnica.

Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

La Direcció del curs